viernes, 2 de febrero de 2018

LA GRAN FESTA DE DON BOSCO


LA GRAN FESTA DE DON BOSCO

Els nens i nenes del salesians celebren Don Bosco amb les salesianes.


2/02/18- Terrassa
Nens i nenes de 5è

El passat 31 de gener del 2018 la família salesiana va celebrar  la festa del seu fundador: Don Bosco.  A dos quarts de deu del matí, els nens i nenes de cicle mitjà i superior dels salesians van rebre amb molt il·lusió als nens i nenes de les salesianes.  Tot seguit, van esmorzar plegats.

Un cop tots els nens i nenes van trobar el grup que se’ls hi va assignar, van començar a fer proves: tenis taula, jocs de porxo, tabú, Just Dance, Kahoot, jocs de taula, mindfulness i taller de fer clauers. Tots s’ho van passar d’allò més bé. A dos quarts d’una els alumnes de les salesianes es van acomiadar dels alumnes dels salesians i van anar a dinar.

A la tarda va haver una celebració a l’església on dos representants de cada curs va llegir la seva pregaria. Després van sortir al pati a jugar mentre arribava la xocolata. Els nens i nenes de cicle superior van ajudar als seus fillols a portar la xocolata i un tros de coca. Per últim, van agafar els seus fillols i van anar a jugar amb ells. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El verb

Què sabem del verb? A català estem treballant el verb. El verb indica l'acció que fa el subjecte. Varia la seva forma segons la perso...